Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Avokádós burgonyasaláta

Avokádós burgonyasaláta
Avokádós burgonyasaláta
50 perc / előkészület: 15 perc főzés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom burgonyasaláta mindazoknak, akik szeretik az avokádót. 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát megmossuk, fövő sós vízben kb. 30-35 perc alatt megfőzzük. Leszűrjük, meghámozzuk, kockákra vágjuk.
  2. Az avokádó húsát egy villával szétnyomkodjuk. Hozzáadjuk a citromlevet, a mustárt, az apróra vágott hagymát, a kockákra vágott uborkát és a kaprot. Sóval, borssal ízesítjük, jól elkeverjük.
  3. A burgonyát az avokádókrémhez keverjük, ha szükséges, sóval, borssal, citromlével ízesítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 295
elküldve: 1
receptkönyvben: 50
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: köret

egyéb elnevezések

kapros krumplisaláta, burgonyasali avokádóval

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

248
burgonya 400 g
avokádó 1 db
mustár 1 tk
citromlé 1 ek
lila hagyma 1 kis db
kígyóuborka 0.25 közepes db
kapor 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint