Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Avokádós csirkesaláta Glaser konyhájából

Avokádós csirkesaláta Glaser konyhájából
Avokádós csirkesaláta Glaser konyhájából
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy egyszerű és finom hússaláta. A petrezselymet helyettesíthetjük korianderrel is.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkehúst falatnyi darabokra tépkedjük. Egy edénybe tesszük.
  2. Hozzáadjuk az apróra vágott salottahagymát, a petrezselymet és a durvára vágott avokádót. Meglocsoljuk a citromlével, elkeverjük, úgyhogy az avokádót egy kicsit szétnyomkodjuk.
  3. Sóval, borssal, chilipehellyel ízesítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 118
elküldve: 0
receptkönyvben: 46
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
kategória: saláta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

csirkés avokádósaláta, saláta maradék húsból

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

427
csirke 75 g
salottahagyma 1 db
petrezselyem 1 ek
avokádó 1 db
citromlé 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
chilipehely 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek