Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Avokádós rukkolasaláta

Avokádós rukkolasaláta
Avokádós rukkolasaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pirítóssal egy gyors és finom ebéd vagy vacsora.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A rukkolát megmossuk, salátacentrifugában megpörgetjük. A paradicsomokat ketté-, a mozzarellát és az avokádót szeletekre vágjuk. Az egészet egy tányérra rendezzük.
  2. Az olajat elkeverjük az ecettel. Sóval, borssal, cukorral és a fűszerkeverékkel fűszerezzük.
  3. A dresszinget a salátára locsoljuk, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 5 021
elküldve: 2
receptkönyvben: 50
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, buli receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

avokádósaláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

370
rukkola 50 g
koktélparadicsom 5 db
avokádó 0.5 közepes db
mozzarella 50 g
olívaolaj 1 ek
balzsamecet 1.5 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 csipet
olasz fűszerkeverék 1 teáskanál