Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Avokádós tojáskrém Glaser konyhájából

Avokádós tojáskrém Glaser konyhájából
Avokádós tojáskrém Glaser konyhájából
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A krémet ízesíthetjük kevés apróra vágott újhagymával is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojást megfőzzük, hideg vízzel leöblítjük, meghántjuk, durvára vágjuk, majd hagyjuk hűlni.
  2. Az avokádót kettévágjuk, a magot kiszedjük, az avokádóhúst a héjból kikanalazzuk, majd durvára vágjuk, kevés limelével meglocsoljuk.
  3. A joghurtot elkeverjük a mustárral, hozzáadjuk a tojást és az avokádót, egy villával összetördeljük. Sóval, borssal és limelével ízesítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 7 311
elküldve: 1
receptkönyvben: 103
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

tojáskrém, tojáskrém avokádóval, tojásos avokádós krém

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

275
főtt tojás 3 db
avokádó 1 közepes db
görög joghurt 2 ek
mustár 0.5 tk
limelé 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint