Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Avokádós uborkasaláta

Avokádós uborkasaláta
Avokádós uborkasaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A salátához vághatunk 2-3 szál újhagymát is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az uborkát megmossuk, vékony szeletekre vágjuk.
  2. Az ecetet sóval, borssal, cukorral ízesítjük, majd hozzákeverjük az olajat. Az uborkára öntjük, és jól összekavarjuk, kb. 30 percig hagyjuk állni.
  3. Az avokádót elfelezzük, a magot kiszedjük, majd a héját lehúzzuk. Az avokádó feleket hosszában 3-ba vágjuk, majd vékony szeletekre vágjuk.
  4. Az avokádót és a kaprot az uborkához kavarjuk, szükség szerint sóval, borssal ízesítjük, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 079
elküldve: 0
receptkönyvben: 27
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: saláta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

uborkasaláta avokádóval, kapros avokádós uborkasaláta, kapros uborkasaláta avokádóval

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

237
kígyóuborka 1 közepes db
avokádó 1 közepes db
fehér balzsamecet 2 ek
szójaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 csipet
kapor 1 ek