Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ázsiai húsgolyós szendvics

Ázsiai húsgolyós szendvics
Ázsiai húsgolyós szendvics
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (10)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagy szendvicsrajongó vagyok, ez is a kedvencek között van.

hozzávalók / 3 adag

A húsgolyókhoz

A szószhoz

A sütéshez

ajánlat

A húsgolyókat rizzsel is tálalhatjuk, úgy is nagyon finom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húsgolyókhoz a hozzávalókat összekeverjük, 1/2-1 órán át a hűtőben pihentetjük.
  2. Az újhagymákat feldaraboljuk kb. 5 cm-es darabokra, majd csíkokra vágjuk, és jeges vízbe tesszük.
  3. A szószhoz a hozzávalókat összekeverjük, felhasználásig ezt is a hűtőbe tesszük.
  4. A húsos masszából golflabda méretű golyókat formázunk, majd forró olajban kb. 8-10 perc alatt kisütjük.
  5. A bagettet 3 darabra elosztjuk majd kettévágjuk, belsejüket megkenjük a szósszal, beletesszük a húsgolyókat, és a lecsepegtetett hagymával tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 14 694
elküldve: 3
receptkönyvben: 432
elkészítve: 5/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Zuzu

Mióta szakács: 2010.03.13.
49 recept

receptjellemzők

szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: távol-keleti
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

húsos szendvics, húsgolyós bagett

Hozzászólások (10)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

CamelX
CamelX Sat, 2012-07-28 12:55

Köszi szépen a köszöntést és a receptet is. Nagy sikere lett, igen finom!

CamelX
CamelX Wed, 2012-07-25 18:24

Köszi szépen a receptet, kiválasztásra került szülinapi partym vendégvárójaként, főleg hogy szereztem végre "Jó" Hoisin szószt :)

1079
darált sertéshús 45 dkg
tojás 1 db
koriander 2 ek
szójaszósz 2 ek
gyömbér 0.5 teáskanál
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
bagett 25 dkg
újhagyma 2 db
majonéz 2 ek
hoisin-szósz 2 ml
chiliszósz 1 teáskanál
napraforgó olaj 2 dl