Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ázsiai marha ragu

Ázsiai marha ragu
Ázsiai marha ragu
26 perc / előkészület: 20 perc sütés: 6 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan kellett valamit készítenem ebédre, mivel egész délelőtt szaladgáltam. Ebben az ételben csak az alapanyagok előkészítése vesz kicsit hosszabb időt igénybe, mert egyébként néhány perc alatt elkészül az étel. Begyorsítottam, pl. a répát gyaluval szeleteltem, és így már gyorsan fel tudtam csíkozni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Minden hozzávalót vékony csíkokra szeletelünk.
  2. Az olajat felforrósítjuk, beletesszük a vékony marhacsíkokat, és hirtelen átsütjük, míg elváltozik a színe, hozzáadjuk a felcsíkozott gyömbér és fokhagyma darabokat. Borsozzuk, a szószokat rátöltjük, azzal sütjük nagy lángon tovább a húst 1-2 percig, majd hozzáadjuk a répát, majd a paprikacsíkokat és a ferdére vágott újhagymadarabokat.
  3. Csak addig sütjük, míg puhulnak kicsit a zöldségek, de még roppanósak.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 5 799
elküldve: 2
receptkönyvben: 93
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: kínai
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges marhahús, marhahús kínai fűszerekkel, kínai ízesítésű marha

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

263
marhahús 45 dkg
kápia paprika 1 közepes db
sárgarépa 1 nagy db
újhagyma 4 közepes db
bors 1 kk
osztrigaszósz 2 ek
szójaszósz 2 ek
chiliszósz 2 ek
worcestershire-szósz 2 ek
fokhagyma 3 gerezd
gyömbér 1 ek
szezámolaj 2 ek