Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Babapiskótás őzgerinc sütemény

Babapiskótás őzgerinc sütemény
Babapiskótás őzgerinc sütemény
25 perc / előkészület: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (18)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Barátnőmtől kaptam a receptet, nyáron a legjobb fogyasztani.

hozzávalók / 5 adag

A piskótához

A krémhez

A csokimázhoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az őzgerinc formát kibéleljük babapiskótával, de előtte rumos tejbe áztatjuk.
  2. Egy csomag vaníliás pudingot 3 dl tejben megfőzünk és kihűtjük. Közben 15 dkg margarint kikeverünk ízlés szerint porcukorral.
  3. A kihűlt főzött krémet és a margarint összekeverjük, és keverés közben dobálhatunk a krémbe gyümölcsdarabokat. A babapiskótára rákenjük a fele krémet, belerakunk ízlés szerint gyümölcsöt, majd a tetejére a maradék krémet.
  4. Egy napig hűtőbe tesszük, utána kiborítjuk a sütit a formából, és lekenjük csokimázzal.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 233 319
elküldve: 88
receptkönyvben: 1 237
elkészítve: 37/57
Facebookon megjelent: 4

szakács

Orsi és Fanni

Mióta szakács: 2012.08.19.
8 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
kalória: magas
adag: 5 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

őzgerinc, őzgerinc babapiskótából, krémes-gyümölcsös babapiskótás süti őzgerinc formában készítve

Hozzászólások (18)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Nosalty.hu
Nosalty.hu Sun, 2014-10-19 02:15

Kedves Szakácsunk!
Gratulálunk, a Tiéd lett 2014.10.18. legnézettebb receptje!
Üdvözlettel, NoSalty.hu

vali08
vali08 Tue, 2013-02-26 14:42

Csak egy kérdést szeretnék feltenni.Mágpedig, a krém után, gyümölcs helyett ,lehet e rummal megáztatott babapiskótát rárakni s utána csokimázzal lekenni?Nem tudom így milyen lenne,lehet e rendesen szelni nem e esik szét?

608
babapiskóta 200 g
tej 2 dl
rumaroma 15 ml
vaníliás pudingpor 1 csomag
tej 3 dl
margarin 15 dkg
nektarin 3 db
csokoládé 10 dkg
napraforgó olaj 1 ek