Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Babérleveles bélszínérme

Babérleveles bélszínérme
Babérleveles bélszínérme
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A recept eredete legutóbbi szerzeményem, egy olasz szakácskönyv: Italien -Die landestypische Küche.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A bélszínt megmossuk, szárazra töröljük. A széleit körben megkenjük mustárral. Mindegyik köré 3-3 babérlevelet teszünk, és megkötözzük.
  2. Egy vastag falú serpenyőt felhevítünk, beleöntjük az olajat, és a húst oldalanként 2-3 perc alatt hirtelen megpirítjuk.
  3. A húst kivesszük, egy előmelegített tányérra tesszük, sózzuk, és 130 fokra előmelegített sütőbe toljuk 15-20 percre.
  4. A megmaradt olajat kiöntjük, a serpenyőbe szórjuk a borst. Felöntjük a borpárlattal, és flambírozzuk. Hozzáadjuk a hideg vajat, a mártást sóval ízesítjük, a húsra kanalazzuk, és azonnal tálaljuk.
  • sütési hőfok: 130°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 321
elküldve: 0
receptkönyvben: 29
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: olasz
fogás: főétel

egyéb elnevezések

mustáros bélszínérme, babérlevéllel sült bélszín mustárosan

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

548
marhabélszín 500 g
mustár 2 tk
babérlevél 6 db
0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek
zöldbors 1 ek
brandy 30 ml
vaj 1 ek