Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Babgulyás Miss Sweetly konyhájából

Babgulyás Miss Sweetly konyhájából
Babgulyás Miss Sweetly konyhájából
135 perc / előkészület: 15 perc főzés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Horváth Rozi receptje. Nagyon ízletes, laktató leves. Nálunk nagy kedvenc.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Pogácsával is kínálhatjuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A babot előző este langyos vízbe beáztatjuk.
  2. A marhahúst megmossuk, nagyobb kockákra vágjuk.
  3. A fokhagymát, hagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk.
  4. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, apró kockákra vágjuk.
  5. Felforrósított olajban megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a húst, kicsit együtt pirítjuk, beletesszük a babot, fokhagymát, pirospaprikát, borsot, őrölt köményt, majoránnát, összekeverjük, és felöntjük annyi vízzel, hogy kb. egy tenyérnyire ellepje.
  6. Felforraljuk, majd lefedve, lassú tűzön, majdnem puhára főzzük.
  7. Fél órával a befejezés előtt hozzáadjuk a burgonyát, ha túl sűrű lenne, felöntjük még vízzel, ízlés szerint csipetkét is főzhetünk bele.
  8. Puha kenyérrel kínáljuk.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 17 631
elküldve: 2
receptkönyvben: 57
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Miss Sweetly

Mióta szakács: 2012.03.15.
97 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: szüret, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves
elkészítési idő: 120 perc felett

egyéb elnevezések

marhagulyás, gulasch, babos gulyásleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

578
marhalábszár 60 dkg
fejtett bab 30 dkg
vöröshagyma 2 nagy fej
fokhagyma 2 gerezd
napraforgó olaj 4 ek
fűszerpaprika 1 ek
burgonya 2 db
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint