Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Babos-húsos lecsó

Babos-húsos lecsó
Babos-húsos lecsó
85 perc / előkészület: 25 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ízlés szerint bármilyen körettel elkészíthető. Én most rizst tálaltam mellé.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megtisztított hagymákat cikkekre szeleteljük és olajon megfonnyasztjuk.
  2. Meghintjük fűszerpaprikával,rátesszük a darált húst és a puha babot (vagy ha valaki szárazbabbal készíti, azt előző éjszaka be kell áztatni).
  3. Felöntjük vízzel, sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük.
  4. Egy kis főzés után hozzáadjuk az apróra vágott paprikát és a paradicsomot, majd puhára pároljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 160
elküldve: 0
receptkönyvben: 36
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1102 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

lecsó babbal és hússal, lecsó másképp, darált húsos lecsó

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

638
darált sertéshús 50 dkg
fejtett bab 30 dkg
paprika 8 közepes db
paradicsom 3 közepes db
vöröshagyma 3 közepes db
napraforgó olaj 5 ek
0 ízlés szerint
fűszerpaprika 2 teáskanál
víz 2 dl