Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Babos-kagylós farfalle

Babos-kagylós farfalle
Babos-kagylós farfalle
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyorsan elkészíthető tésztás egytálétel, zanzásítva bele pár egészséges dolog, ami jól működik.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Tegyük fel a vizet forrni a farfallénak.
  2. Készítsük el az egyszerű pestónkat. Ehhez öntsük bele az olajokat egy turmix vagy smoothie makerbe. Adjuk hozzá a szárított hagymát, a lereszelt sajtot, fenyőmagot, fokhagymát és a fűszerek mellé egy kevés vizet is csempésszünk bele. Dolgozzuk el jól, és szedjük a tálalni kívánt tálkánkba, és végül keverjük bele a főtt babunkat (én üveges spanyolt használtam, így főznöm sem kellett).
  3. Ha kifőtt a tészta, akkor nincs más dolgunk, mint ráadagolni a babos pestót, megspékelve az egyenlő részre osztott marinált kagylókkal és ízlés szerinti bazsalikom levelével.
  4. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 360
elküldve: 0
receptkönyvben: 4
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

janettaylor

Mióta szakács: 2017.04.02.
107 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: tészta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

mindent bele tészta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

579
vajbab 500 g
kagyló 30 dkg
farfalle 50 dkg
sült hagyma 40 g
repceolaj 1 ek
olívaolaj 1 ek
napraforgó olaj 1 ek
fokhagyma 3 gerezd
sajt 10 dkg
fenyőmag 70 g
bazsalikom 0.5 csokor
provence-i fűszerkeverék 1 kávéskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint