Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Babos káposzta baconnel

Babos káposzta baconnel
Babos káposzta baconnel
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sült  és grillezett húsokhoz, disznótoroshoz köretként ajánlom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Savanyú káposztát babérlevéllel puhára főzzük. Mikor puha, leszűrjük, a levét félre tesszük, mert ebből használunk még.
  2. Vörösbab konzervet leszűrjük.
  3. Vöröshagymát vékony szeletekre vágva üvegesre pároljuk, bele a bacon kockázva, tovább pirítjuk, de a szalonna ne legyen pörcös. Meghintjük liszttel, összeforgatjuk. Beletesszük a káposztát, átforgatjuk, és a káposzta levéből keveset teszünk rá, felforraljuk. Beletesszük a leszűrt babot, összekeverjük.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 363
elküldve: 0
receptkönyvben: 36
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Banyanya

Mióta szakács: 2014.01.07.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

babos káposzta, savanyú káposztás-babos étel, baconös-babos káposzta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

943
savanyú káposzta 1 kg
vörösbab 450 g
bacon 5 szelet
vöröshagyma 1 nagy db
finomliszt 2 púpozott ek
babérlevél 2 db
napraforgó olaj 2 dl