Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Babos tonhalsaláta

Babos tonhalsaláta
Babos tonhalsaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Villámgyors egészséges vacsora a Bonduelle-től.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Előkészítés: A babot öblítsük le, legalább kétszer langyos vízzel, szűrjük át. A tonhalról is csöpögtessük le az olajat vagy a sós lét. A pórét tisztítás után csíkozzuk fel.
  2. Jöhet a saláta összeállítása: a salátaleveleket helyezzük egy nagy tálba, szórjuk rá a babot, majd a tonhaldarabkákat, végül a pórécsíkokat. Csöpögtessünk egy kevés olívaolajat és citromlevet a salátára, szórjuk meg frissen őrölt borssal.
  3. Így tegyük az asztalra és csak tálaláskor keverjük át.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 487
elküldve: 3
receptkönyvben: 85
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Bonduelle

Mióta szakács: 2014.11.14.
39 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

babos halsaláta, tonhalas babsaláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

164
cannellini bab konzerv 225 g
salátalevél 15 dkg
tonhalkonzerv 15 dkg
póréhagyma 5 dkg
olívaolaj 1 ek
citromlé 1 tk
bors 0 ízlés szerint