Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Babos tonhalsalátával töltött sült paprika

Babos tonhalsalátával töltött sült paprika
Babos tonhalsalátával töltött sült paprika
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mautner Zsófia bebizonyította ezáltal a recept által, hogy nem feltétlenül kell sok pénzt költenünk ahhoz, hogy extra ínyencségek kerüljenek az asztalra.
Ezzel a könnyen elkészíthető fogással, mindenképpen sikert lehet aratni!

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Egy kis finom bor, lágy sajt, esetleg olajbogyó.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sütőt 190 °C-ra melegítjük.
  2. A paprikákat hosszában félbevágjuk, kimagozzuk, majd vágott felükkel lefelé, sütőlapra helyezzük. 15-20 perc alatt megsütjük. Félidőben megfordítjuk a paprikákat (a vágott felük felülre kerül).
  3. Közben összeállítjuk a salátát: a tonhalról leöntjük a levét, villával apró darabokra szedjük, összekeverjük a lecsepegtetett babbal, a felkockázott szárzellerrel. Hozzáadjuk a citromhéjat és -levet, az olívaolajat, végül a finomra aprított snidlinget vagy újhagymát. Sózzuk, borsozzuk, átkeverjük.
  4. A salátával megtöltjük a sült paprikákat, és tálaljuk.
  • sütési hőfok: 190°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 562
elküldve: 1
receptkönyvben: 119
elkészítve: 4/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Csutak Enikő

Mióta szakács: 2011.10.09.
81 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tonhallal töltött sült paprika, töltött-sült kaliforniai paprika, babbal és tonhalsalátával töltött kaliforniai paprika sütve

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!