Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Babos zöldségleves

Babos zöldségleves
Babos zöldségleves
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A zöldségféléket helyettesíthetjük fagyasztott zöldségekkel is. Rakhatunk bele csipetkét vagy kézi tarhonyát is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Feldaraboljuk a zöldségeket.
  2. Megpirítjuk az apróra vágott hagymát.
  3. Rádobjuk a feldarabolt a zöldségeket, picit megpirítjuk, majd hozzákeverjük a pirosaranyat.
  4. Felöntjük a meleg vízzel és a paradicsomlével, felforraljuk.
  5. Hozzáadjuk a leveskockákat.
  6. Félidben hozzáadjuk a lecsöpögtetett babot, és készre főzzük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 524
elküldve: 2
receptkönyvben: 124
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

PraniAni

Mióta szakács: 2011.04.13.
11 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: vegán
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

bableves zöldségekkel, paradicsomos zöldségleves babbal

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

itthonboszi
itthonboszi Wed, 2012-03-14 14:19

Ha az ízfokozó miatt nem használsz leveskockát, akkor létezik egy ízfokozó mentes ételízesítő, a Fuchstól. Ha nem... a só és zöldségek is megadják a lényeget!

452
napraforgó olaj 1 ek
vöröshagyma 1 kis fej
sárgarépa 3 db
fehérrépa 1 db
karalábé 1 db
zeller 0.25 db
fehérbab 400 g
paprikakrém 1 ek
sűrített paradicsom 2 dkg
leveskocka 2 db
víz 1.5 l
paradicsomlé 5 dl