Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bacon-be tekert gomba

Bacon-be tekert gomba
Bacon-be tekert gomba
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mi van itthon, és mi lesz a vacsora kérdés után született a recept.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Köretnek általában rizst vagy krumplit (sült vagy pürét) szoktam tálalni hozzá.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombát és a fokhagymát megpucoljuk, a petrezselyemzöldjét megmossuk.
  2. A petrezselyemzöldjét finomra vágjuk, valamint a fokhagyma gerezdeket felkarikázzuk.
  3. A gombára tesszük a fokhagymát, a kevés petrezselyemzöldjét, és betekerjük egy szelet bacon-nel. Így tovább, ameddig van gomba.
  4. Olajozott tepsibe tesszük, és készre sütjük.

  • sütési hőfok: 190°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 19 042
elküldve: 4
receptkönyvben: 348
elkészítve: 8/14
Facebookon megjelent: -

szakács

Szekeres Kata

Mióta szakács: 2010.04.18.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: tapas
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

bacon-ös-fokhagymás gombafejek

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

fukszia
fukszia Fri, 2011-04-08 20:05

Szerintem ez egyszerű és nagyszerű recept azoknak, akik szeretik a gombát! Kedves Kata, megoldottad a nagy kérdést: mi legyen az ebéd holnap? Köszi

333
gomba 50 dkg
bacon 25 dkg
fokhagyma 6 gerezd
petrezselyem 1 csokor
napraforgó olaj 2 ek