Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bacon-ös csirkenyárs rántva

Bacon-ös csirkenyárs rántva
Bacon-ös csirkenyárs rántva
45 perc / előkészület: 30 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy kicsit pepecselősebb, mint a klasszikus rántott csirkemell, de megéri a fáradtságot. Páromtól a következő instrukciót kaptam: legközelebb hagymacikkeket is fűzzek bele. Az ötlet jó, megoldom. :-)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Az igazi koviubi
Petrezselymes burgonya / krumplipüré / dinsztelt burgonya.
Mr and Mrs Smith szerb krumplisalátája

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet tegyük mélyhűtőbe kb. 2 órára, félig fagyosan könnyebb szépen felkockázni.
  2. 8 db saslik- vagy hurkapálcikára lesz szükségünk, a fapálcákat áztassuk vízbe két órára.
  3. Kockázzuk fel a húst, és fűzzük nyársra baconszeletekkel a képen látható módon: először a szalonnát szúrjuk át, következik egy kocka hús, megint a szalonna a kockára hajtva stb., a végére hús kerüljön. (A végén S alakban veszi körül a szalonna a csirkét.) Vigyázzunk,hogy a szeletek ne szakadjanak el!
  4. Végül szokott módon panírozzuk, forró olajban kisütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 548
elküldve: 0
receptkönyvben: 171
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahin

Mióta szakács: 2010.02.07.
189 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rántott csirke nyárson, rántott csirkenyárs, baconös rántott csirke, baconös csirke nyárson, baconös-rántott csirkés nyárs

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1101
csirkemell filé 60 dkg
bacon 8 szelet
finomliszt 8 dkg
tojás 3 db
zsemlemorzsa 10 dkg
napraforgó olaj 3 dl