Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Baconba tekert töltött hús

Baconba tekert töltött hús
Baconba tekert töltött hús
80 perc / előkészület: 20 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű töltött hús, bacon szalonnával feldobva.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst két oldalról bevágjuk, és kihajtjuk, hogy meg tudjuk tölteni. Sózzuk, borsozzuk.
  2. A hagymát megtisztítjuk, lereszeljük, a zsemlét beáztatjuk.
  3. A hagymát, kinyomkodott zsemlét és a tojást a darált hússal összedolgozzuk. Fűszerezzük.
  4. A tölteléket a húsba töltjük, a húst feltekerjük, vagy egymásra hajtjuk.
  5. Végül az egészet körbetekerjük bacon szalonnával.
  6. Sütőben, saját levében sütjük közepes hőfokon, a végén megpirítjuk a tetejét.
  7. Miután a sütőből kivettük, kicsit hűlni hagyjuk, és úgy szeleteljük.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 20 391
elküldve: 7
receptkönyvben: 148
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

labopetra

Mióta szakács: 2011.04.27.
65 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: születésnap, húsvét, karácsonyi receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

baconba göngyölt hús, töltött hús baconban, göngyölt hús

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

911
sertéslapocka 70 dkg
bacon 4 szelet
tojás 1 db
zsemle 1 db
darált sertéshús 30 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint