Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Baconbe tekert almás csirke

Baconbe tekert almás csirke
Baconbe tekert almás csirke
65 perc / előkészület: 15 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Reggel jött az ötlet, hogy mit készítsek ebédre. Szerencsére nem volt csalódás senkinek!:)))

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecomboktól leszedjük a bőrét, majd jól megmossuk, és besózzuk.
  2. Az almát megpucoljuk, és darabokra vágjuk.
  3. Egy tepsit vékonyan kiolajozunk.
  4. Fogjuk a csirkecombot, ráhelyezünk két darab almát, és betekerjük egy szalonnába, majd belerakjuk a tepsibe. Ezt egész addig csináljuk, amíg el nem fogy.
  5. Ha kész, akkor alufóliával letakarjuk, és kb. 35 percig puhítjuk.
  6. Majd levesszük az alufóliát, és 10-15 percig sütjük, míg szép piros színe nem lesz. Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 32x22 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 7 473
elküldve: 4
receptkönyvben: 137
elkészítve: 8/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiss Móni

Mióta szakács: 2011.09.01.
258 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 5 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

almás csirkecomb, tepsis csirke, baconbe göngyölt csirke

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

805
csirkecomb 10 db
alma 4 db
bacon 20 dkg
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 teáskanál