Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Baconbe tekert egybensült fasírt

Baconbe tekert egybensült fasírt
Baconbe tekert egybensült fasírt
75 perc / előkészület: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyakran szétvált az egybesült fasírt. A darált hús, hol zsírosabb, hol soványabb húsból készült. A lapocka a legjobb, de annak a minősége is változó. Ha egybesültet készítek, akkor baconbe csavarva biztosan egybe marad! Mellette igen finom ízt ad neki.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Ünnepnapokon, hideg sültként is tálalom a vendégeknek. Vegyes zöldségekkel: retek, paradicsom, paprika, savanyúság, majonézes franciasaláta, stb... Akinek van, a húst teheti őzgerincbe is.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A darált húshoz adjuk a vöröshagymát igen apróra vágva. A fokhagymanyomón belenyomjuk a fokhagymát. Hozzáadjuk az összes fűszert, tojásokat, sót, az előzetesen beáztatott zsemléket kinyomkodva. Alaposan összekeverjük.
  2. Kikenünk egy ovális jénai tálat. A megformázott fasírtot belehelyezzük, amit előtte bacon szalonnába tekertünk.
  3. 190 fokon, alul-felül sütésen sütjük, amíg a szalonna megpirul ropogósra.
  • sütési hőfok: 190°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 30x20x6 cm
  • elkészítettem: 24 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 23 704
elküldve: 1
receptkönyvben: 90
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Tésztásfül

Mióta szakács: 2013.10.24.
111 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

Baconös egybesült fasírt, hideg sült, vagdalthús

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

456
darált sertéshús 0.5 kg
zsemle 3 db
tojás 2 db
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 3 gerezd
fűszerpaprika 1 teáskanál
köménymag 0.5 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
1 kávéskanál
bacon 15 szelet
sertészsír 1 ek