Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Baconbe tekert fésűkagyló

Baconbe tekert fésűkagyló
Baconbe tekert fésűkagyló
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet kedves férjem készítette el legelőször. És szerintem az egyik legfinomabb kagylófajta, nagyon laktató és ízletes, nem gumis-rágós állagú, hanem omlós. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Először is a bacon szeleteket serpenyőben kb. 5 perc alatt félkészre sütjük. Ne legyen kemény ropogós!!! Papírszalvétára szedjük.
  2. A fésűkagylókat megmossuk, lecsepegtetjük, majd meghintjük fokhagymaporral és pici őrölt fekete borssal.
  3. A kagylókat egyenként baconbe tekerjük, és fogpiszkálóval rögzítjük.
  4. Az olívaolajat serpenyőben felhevítjük, és a kagylók mindkét oldalát közepes lángon aranybarnára pirítjuk maximum 2 perc oldalanként.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 213
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Mommy88

Mióta szakács: 2014.12.30.
9 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

scallop, scallops, szalonnába tekert kagyló

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

257
bacon 10 szelet
olívaolaj 3 ek
fokhagymapor 2 kk
kagyló 20 dkg
fekete bors 0 ízlés szerint