Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Baconös-fokhagymás fusilli medvehagymás pestoval

Baconös-fokhagymás fusilli medvehagymás pestoval
Baconös-fokhagymás fusilli medvehagymás pestoval
13 perc / előkészület: 2 perc főzés: 11 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Amint már korábban - a medvehagymás pesto-nál - írtam,a kisebbik üveg tartalmát egy olasz tésztaételhez használtam fel. Nos, a recept és az étel.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A főzővizet sózzuk, felforraljuk, beletesszük a tésztát, 11 percig főzzük.
  2. Közben a bacont egy serpenyőben, az olívaolajon megpirítjuk, hozzáadjuk az aprított fokhagymát, belekanalazzuk a pestot.
  3. Lereszeljük a sajtot.
  4. A paradicsomokat nyolcadoljuk.
  5. A kifőtt tésztát a serpenyőbe szedjük, összekeverjük a baconnal és a pestoval.
  6. Tányérra szedjük, szórunk rá sajtot, s mellérakjuk a paradicsomot.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 470
elküldve: 2
receptkönyvben: 22
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Baconös-fokhagymás fusili medvehagymás pestoval és reszelt sajttal, fokhagymás tészta házi készítésű zöldpestoval, pestós tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

994
fusilli tészta 30 dkg
bacon 5 dkg
fokhagyma 3 gerezd
olívaolaj 1 ek
medvehagyma pesto 6 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 1 kávéskanál
kakukkfű 1 teáskanál
oregánó 1 teáskanál
parmezán sajt 5 dkg
paradicsom 2 db