Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Baconös-kolbászos tavaszi lecsó

Baconös-kolbászos tavaszi lecsó
Baconös-kolbászos tavaszi lecsó
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hogy miért tavaszi lecsó? Nos, az étel csupa primőr zöldségből készült. Persze nem hiányozhatott a bacon és a kolbász sem.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplikat egy kicsit megkapirgáljuk, megmossuk, s feltesszük főni.
  2. A hagymát, a paprikát és a kolbászt felkarikázzuk, a bacont felszeleteljük.
  3. Egy nagy serpenyőben kevés olajon megsütjük a bacont és a kolbászt, hozzáadjuk a hagymát (csak a fehér részt), majd a paprikát és a zöldfűszereket, fűszerezzük. Végül rátesszük a paradicsomokat és az újhagyma zöldjét.
  4. Tálaláskor szedünk a lecsóból, mellérakunk krumplikat, s díszítjük petrezselyemzölddel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 735
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kategória: egytálételek
nehézség: közepes
szezon: tavasz
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

Baconös-kolbászos tavaszi lecsó petrezselymes újkrumplival

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

696
újhagyma 6 db
koktélparadicsom 12 db
hegyes erős paprika 3 db
fokhagyma 1 gerezd
bacon 4 szelet
parasztkolbász 45 dkg
rozmaring 1 szál
kakukkfű 6 szál
újkrumpli 30 dkg
petrezselyem 3 szál
0 ízlés szerint
csípős fűszerpaprika 1 teáskanál
olívaolaj 1 ek
chili 3 db