Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Baconös-kolbászos zöldségleves

Baconös-kolbászos zöldségleves
Baconös-kolbászos zöldségleves
50 perc / előkészület: 15 perc főzés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom, gyors és laktató leves.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megtisztítjuk, a sárgarépát, a zellert, fehérrépát, hagymát és a paprikát nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A káposztát kockákra vágjuk.
  2. A kolbász héját lehúzzuk, majd szeletekre vágjuk. Egy edényben a bacont és a kolbászt kb. 2-4 percig pirítjuk, hozzáadjuk a zöldségeket, és további 3-4 percig dinszteljük, majd felöntjük a vízzel. Felfőzzük, sóval, borssal ízesítjük, kb. 15 percig főzzük.
  3. Hozzáadjuk a rizst és a paradicsomot, és további 15-20 percig főzzük. A leveshez keverjük a lestyánt. Sóval, borssal utána ízesítünk, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 283
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1960 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

paradicsomos rizsleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

544
sárgarépa 200 g
zeller 75 g
fehérrépa 50 g
vöröshagyma 1 közepes db
piros kaliforniai paprika 0.5 közepes db
káposzta 250 g
bacon 200 g
paprikás kolbász 200 g
basmati rizs 40 g
víz 1.5 l
passzírozott paradicsom 2 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
lestyán 2 ek