Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Baconös sajtgolyók

Baconös sajtgolyók
Baconös sajtgolyók
60 perc / előkészület: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Munkahelyen a kolléganőimmel szoktuk ezt az ételt rendelni, és nekünk annyira ízlett, hogy a családomnak is elkészítettem.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Hasábburgonyával a legjobb, de bármilyen körettel található. Ez az az étel, ami szerintem frissen a legeslegjobb.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sajtot lereszeljük, a bacont elfelezzük. (Könnyebb lesz vele dolgozni.)
  2. A reszelt sajtból golyókat formálunk, amiket betekergetünk 2 fél baconnel.
  3. A baconös golyókat megforgatjuk lisztben, tojásban, morzsában, megint tojás, megint morzsa, és még egyszer tojás és morzsa.
  4. Miután megvan a 3 réteg panír, megigazgatjuk a golyókat, hogy tökéletesen kerek formájuk legyen.
  5. Forró olajban aranybarnára sütjük.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 382
elküldve: 2
receptkönyvben: 134
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Fanna

Mióta szakács: 2012.02.12.
20 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes
nehézség: közepes
kategória: tapas
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

panírozott sajtgolyók, olajban sült sajtgolyók, bacönba tekert sajtgolyók

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

965
bacon 10 szelet
edami sajt 30 dkg
tojás 5 db
zsemlemorzsa 3 bögre
finomliszt 1 bögre