Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Baconös sajtkrém cipóban

Baconös sajtkrém cipóban
Baconös sajtkrém cipóban
ráérős recept | szponzorált tartalom
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyedén összedobható, nagyon sajtos, vendégváró mártogatós.
Vigyázat, pillanatok alatt elfogyhat! ;)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy nagy tálba szórjuk a reszelt sajtot, a felaprított újhagymát és jalapeno paprikát, a megsütött, majd apró darabokra vágott bacont.
  2. Hozzáadjuk a sajtkrémet és a tejfölt, majd jól elkeverjük.
  3. Egy nagyobb méretű cipó tetejét levágjuk és kibelezzük, majd megtöltjük a sajtos keverékkel, végül visszarakjuk a cipó tetejét, és alufóliába csomagolva 190 fokon, kb. 1 óra alatt készre sütjük.
  4. A maradék baconmorzsával és újhagymával megszórva tálaljuk.
  • sütési hőfok: 190°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 552
elküldve: 1
receptkönyvben: 74
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
963 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc

egyéb elnevezések

sajtszósz

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

754
cheddar sajt 20 dkg
újhagyma 2 db
jalapeño 1 ek
bacon 100 g
tömlős krémsajt 200 g
tejföl 300 g
kenyér 300 g