Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Baconös-sajtos csirke ahogy zsuzsa készíti

Baconös-sajtos csirke ahogy zsuzsa készíti
Baconös-sajtos csirke ahogy zsuzsa készíti
70 perc / előkészület: 30 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Unokák jöttek vasárnap. Olyan húst kellett tálalni, amelyet mindenki megeszik, mégse rántott hús, a felnőttek pedig nem találják unalmasnak.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Krumplipürével, párolt zöldséggel tálaljuk, vagy csak salátával. Bármilyen sajttal finom. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet kisebb szeletekre vágjuk, kiverjük, sózzuk, borsozzuk.
  2. A szeletekre egy-egy darab sajtot helyezünk, feltekerjük. Körbetekerjük egy-egy szelet bacon szalonnával. Hústűvel vagy fogpiszkálóval rögzítjük.
  3. Tűzálló tálat kenünk ki olajjal. Belehelyezzük a tekercseket. Aláöntjük a bort, lefedjük alufóliával.
  4. 230 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük. Ekkor levesszük a fóliát, és tovább sütjük, szép pirosra.
  • sütési hőfok: 230°C
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 192
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

8zsuzsa8

Mióta szakács: 2011.04.05.
194 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

hústekercsek, borban sült baconös sajtos hústekercs, göngyölt sajtos hús

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

268
csirkemell filé 50 dkg
kanadai bacon 10 dkg
juhsajt 5 dkg
napraforgó olaj 1 ek
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
fehérbor 1 dl