Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bakonyi csirkemell sült krumplival

Bakonyi csirkemell sült krumplival
Bakonyi csirkemell sült krumplival
70 perc / előkészület: 20 perc főzés: 40 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom, és gyorsan kész.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Előkészítjük a hozzávalókat: A csirkemellet felcsíkozzuk, sózzuk, borsozzuk. A hagymát és szalonnát felkockázzuk. Paprikát, paradicsomot, gombát felszeleteljük.
  2. A szalonnát zsírjára sütjük, majd rádobjuk a hagymát, és megdinszteljük. Ha üvegesre pároltuk, hozzáadjuk a húst, és azt is lepirítjuk. Fűszerezzük: vegetával, sóval, borssal, majoránnával.
  3. Miután a hús megpuhult, hozzáadjuk a paradicsomot, paprikát és gombát.
  4. Eközben a tejfölben csomómentesre elkeverjük a lisztet és pirospaprikát, és a húshoz adagoljuk, felforraljuk egyszer, és már kész is.
  5. A krumplinak az olajat felmelegítjük, és kisütjük.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 12 242
elküldve: 1
receptkönyvben: 201
elkészítve: 9/9
Facebookon megjelent: -

szakács

nikuszbaby

Mióta szakács: 2013.12.15.
62 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gombás tejfölös csirkemell, csirkemell gombával és zöldségekkel, csirkemell bakonyi módra

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1259
csirkemell filé 100 dkg
füstölt szalonna 15 dkg
csiperkegomba 40 dkg
vöröshagyma 2 közepes db
paradicsom 1 nagy db
paprika 1 db
tejföl 3 dl
finomliszt 2 púpozott ek
fűszerpaprika 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
hasábburgonya 0.5 kg
napraforgó olaj 5 dl