Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Balzsamecetes epersaláta pisztáciával

Balzsamecetes epersaláta pisztáciával
Balzsamecetes epersaláta pisztáciával
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon ízletes, nyári különlegesség, nem szabad megijedni az ecet és az eper találkozásától. 

hozzávalók / 3 adag

Saláta

Öntet

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megtisztítjuk a hozzávalókat, az epret félbevágjuk, és összeforgatjuk a balzsamecettel.
  2. Előveszünk egy salátatálat, és elrendezzük a hozzávalókat.
  3. Az öntet hozzávalóit csak összekeverjük, és lágyan meglocsoljuk vele a salátát.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 158
elküldve: 0
receptkönyvben: 6
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Spice Girl

Mióta szakács: 2018.07.26.
2 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig, reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatitkok: gourmet
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
fogás: hideg előétel
konyha: spanyol
adag: 3 főre

egyéb elnevezések

pikáns epersaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

167
salátakeverék 30 dkg
eper 20 dkg
pisztácia 30 g
balzsamecet 2 ek
méz 1 ek
limelé 1 ek
olívaolaj 2 ek
balzsamecet 0.5 ek
bazsalikom 1 csipet