Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Balzsamecetes-epres saláta kecskesajttal

Balzsamecetes-epres saláta kecskesajttal
Balzsamecetes-epres saláta kecskesajttal
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Eperszezon alkalmával, egy alapanyagból minél több finomságot szeretek elkészíteni. Vacsorára egy könnyebb salátát kívántam. Az eper ugyan furán hangozhat egy salátában, de tényleg isteni, megéri kipróbálni.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy nagy tálba összetépkedjük a saláta leveleit, az epret és a sajtot tetszés szerint feldaraboljuk, a salátára halmozzuk.
  2. A balzsamecetet, az olíva olajjal egy kis tálban összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. A salátára öntjük, és már tálalhatjuk is.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 339
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Timejja9

Mióta szakács: 2013.10.24.
32 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szezon: tavasz
adag: 5 főre

egyéb elnevezések

kecskesajtos saláta, epres-kecskesajtos saláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

149
salátalevél 1 közepes db
eper 200 g
kecskesajt 150 g
balzsamecet 2 teáskanál
négyszínű bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek
himalája só 0 ízlés szerint