Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Balzsamecetes-oregánós paradicsomsaláta

Balzsamecetes-oregánós paradicsomsaláta
Balzsamecetes-oregánós paradicsomsaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A receptben cukrot írtam, de készíthető édesítőszerrel is (én azzal készítem).

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Legalább egy órával tálalás előtt készítsd el, és tedd a hűtőbe fogyasztásig, hogy az ízek összeérjenek!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Mossuk meg a paradicsomokat és a megtisztított hagymát, és félbevágva karikázzuk fel!
  2. A vizet keverjük össze a cukorral (édesítőszerrel) és a sóval, és öntsük rá a salátára!
  3. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és adjuk hozzá az oregánót!
  4. Öntsük rá a balzsamecetet, keverjük össze, és a végén szórjuk meg díszítésnek egy kis oregánóval!
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 13 154
elküldve: 2
receptkönyvben: 63
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Nánásiné Lehner Mónika

Mióta szakács: 2015.08.22.
12 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 3 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

olasz paradicsomsaláta, oregánós paradicsomsaláta, fűszeres paradicsomsaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

48
paradicsom 5 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
víz 1 dl
bors 0 ízlés szerint
1 kávéskanál
oregánó 1.5 kk
cukor 0.5 dkg
balzsamecet 2 teáskanál