Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Balzsamecetes paradicsom-újhagyma-spenót saláta

Balzsamecetes paradicsom-újhagyma-spenót saláta
Balzsamecetes paradicsom-újhagyma-spenót saláta
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem a paradicsom-újhagyma salátát balzsamecettel (lásd korábbi receptem), volt itthon friss spenótlevelem, raktam egy nagy marékkal, mint ágyazás a tálba, és arra készítettem el a kedvenc paradicsomsalátámat.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Bármilyen sűlthúshoz vagy olaszos tésztaételhez, (spagetti, makaróni, lasagna, etc.) kitűnő.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy jó marék megmosott, leszárított spenótlevélből ágyat készítünk, rászeleteljük a paradicsomot, apróra vágott újhagymát, meglocsoljuk balzsamecettel, és megszórjuk frissen őrölt borssal. Nem kell megforgatni, mert akkor az összes újhagyma az aljára kerül.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 505
elküldve: 0
receptkönyvben: 39
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

TIBIAPU

Mióta szakács: 2010.01.07.
15 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szezon: tavasz
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
konyha: olasz

egyéb elnevezések

paradicsomsaláta spenótlevélen, paradicsomsaláta

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

94
spenót 3 dkg
paradicsom 3 közepes db
újhagyma 2 közepes db
balzsamecet 4 teáskanál
bors 0 ízlés szerint