Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Balzsamecetes retek

Balzsamecetes retek
Balzsamecetes retek
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szerintem ez egy isteni köret, mi imádjuk. Roppanós retek, édes ecetes lével, amit meg lehet inni... Nyami.

hozzávalók / 2 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A retkeket megmossuk, és levágjuk a zöldjüket.
  2. Egy késsel kilapítjuk őket, és egy dobozba rakjuk.
  3. Rászórjuk a cukrot. A doboz tetejét rácsukjuk, és jól megrázzuk a dobozt, hogy teljesen befedje a retkeket az összes cukor.
  4. Beleöntjük a balzsamecetet, ízlés szerint lehet többet vagy kevesebb. Újra lezárjuk a dobozt, megrázzuk, hogy a balzsamecet is mindenhová eljusson.
  5. 10-15 percig hagyjuk állni, a retek vizet fog ereszteni. Fogyasztás előtt rázzuk meg még egyszer a dobozt. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 222
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Parfait

Mióta szakács: 2020.05.04.
21 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
alkalom: húsvét, vasárnapi ebéd
mikor: reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: savanyúság
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

savanyú retek

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

50
retek 8 kis db
balzsamecet 1 ek
cukor 2 ek