Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Banánkenyér Eletke konyhájából

Banánkenyér Eletke konyhájából
Banánkenyér Eletke konyhájából
65 perc / előkészület: 5 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sok érett banán volt itthon...

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az összes hozzávalót egy nagyobb méretű konyhai aprítógépbe rakjuk, és 1 perc után mehet a kivajazott tepsibe, majd az előmelegített, 160 fokos sütőbe 1 órára.
  2. Apróra vágott diót keverhetünk még hozzá fakanállal ízlés szerint és/vagy csoki chips-et.
  • sütési hőfok: 160°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 927
elküldve: 0
receptkönyvben: 68
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Eletke

Mióta szakács: 2013.06.05.
5 recept

receptjellemzők

konyha: angol
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
alkalom: húsvét, buli receptek, vasárnapi ebéd
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
receptverseny: Vénusz húsvéti receptverseny
kalória: átlagos
elkészítési idő: 60-120 perc
diéta: tojásmentes
adag: 6 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

Banana Bread, banános sütemény, gyors banános sütemény

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

457
banán 3 közepes db
nádcukor 170 g
finomliszt 170 g
margarin 170 g
vaníliaaroma 1 teáskanál
sütőpor 1 teáskanál