Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Banánkenyér Erika konyhájából

Banánkenyér Erika konyhájából
Banánkenyér Erika konyhájából
55 perc / előkészület: 10 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Véleményem szerint elronthatatlan recept. Ha kipróbáltad, kérlek írj egy hozzászólást, hogy milyen lett.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Ízlés szerint tehetünk bele almát, diót, esetleg az édesszájúak kipróbálhatják nutellával, esetleg kakaóval is. Akinek van otthon baking powder, sütőpor helyett használhatja azt is.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Összekeverjük külön a száraz és a nem száraz hozzávalókat, majd az egészet csomómentesen eldolgozzuk.
  2. Egy közepes jénai tálba beletöltjük a masszát.
  3. Előmelegített sütőben 175 C°-on 45 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 175°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 782
elküldve: 0
receptkönyvben: 5
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

kovacserika

Mióta szakács: 2016.05.27.
1 recept

receptjellemzők

konyha: angol
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
kalória: átlagos
alkalom: karácsonyi édességek
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

banános sütemény, banános kevert

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

460
finomliszt 1.5 bögre
szódabikarbóna 1 tk
cukor 0.5 bögre
olívaolaj 6 teáskanál
banán 3 közepes db
sütőpor 1 teáskanál
tojás 1 db
vaníliás cukor 1 csomag