Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Barackos-piskótás puding

Barackos-piskótás puding
Barackos-piskótás puding
15 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A vaníliás társa ihlette.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Főzzük meg a csokipudingot a tasak hátulján leírtak szerint, azonban 8 dl tejjel az 5 dl helyett, hogy hígabb maradjon.
  2. A fagyiskehely, illetve a célnak megfelelő tál aljára még melegen szedjünk egy kis pudingot, szórjunk rá kicsire kockázott barackot. Fedjük be a csokis krémmel.
  3. A következő sor a babapiskótakorong, melyet félig fedve rétegezzünk. Erre ismét kerüljön csokipuding.
  4. A kehely magasságát figyelembe véve rétegezzük így a hozzávalókat, felülre puding kerüljön.
  5. Díszítésnek megszórhatjuk cukorkákkal, csokireszelékkel, én gyümölcsöt nyomtam a tetejére.
  6. Ha kihűlt, tároljuk hűtőben a fogyasztásig.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 086
elküldve: 1
receptkönyvben: 29
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Deeyous

Mióta szakács: 2012.05.23.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

pudingos pohárkrém, barackos desszertkrém csokipudinggal, babapiskótás gyümölcsös pohárkém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

306
csokoládés pudingpor 1 tasak
tej 8 dl
cukor 3 ek
őszibarack 2 db
piskótatallér 5 db