Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bárány indiai fűszerekkel

Bárány indiai fűszerekkel
Bárány indiai fűszerekkel
40 perc / előkészület: 15 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a finomságot még a nyárson kell lefényképeznem:), ugyanis nagyon hamar elfogy.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Rizs és joghurt mellé ajánlom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fokhagymát megpucoljuk, pépesre törjük.
  2. A bárányhúst összekeverjük a tojással, fűszerekkel, fokhagymával és a joghurttal.
  3. Pálcikákra nyomkodjuk, így vékony kolbászkákra hasonlít.
  4. Fólián megsütjük.
  5. Rizzsel, joghurttal tálaljuk.
  • elkészítettem: 12 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 214
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

RAW

Mióta szakács: 2011.03.15.
137 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

darált bárány nyárson sütve, indiai darált bárány nyárson, nyárson sült fűszeres bárány

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

320
bárányhús 45 dkg
tojássárgája 1 db
fokhagyma 2 gerezd
1 kávéskanál
bors 0.5 kávéskanál
cayenne bors 2 csipet
fahéj 2 csipet
gyömbérpor 0.5 kávéskanál
garam masala 1 kávéskanál
kefir 1 ek