Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Báránycomb zöldségekkel

Báránycomb zöldségekkel
Báránycomb zöldségekkel
175 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc sütés: 150 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A szakács suliban készítettük el ezt az ételt először. Elég időigényes, de nagyon finom!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felkockázzuk a sárgarépát, zellert, póréhagymát, összedaraboljuk a vöröshagymát és a fokhagymát, majd kevés olajon üvegesre pirítjuk, és félretesszük.
  2. A báránycombokat ízesítjük, serpenyőben kevés olajon barnára pirítjuk a külsejét.
  3. Egy tűzálló lábasba beleöntjük a marhahúslevest és a paradicsompürét (és a vörösbort - opcionális), és felforraljuk.
  4. Hozzáadjuk a zöldségeket és a báránycombokat, majd újra felforraljuk. Az edényre fedőt teszünk, és előmelegített sütőbe tesszük minimum két és fél órára.
  5. Addig kell a sütőben hagyni, amíg teljesen meg nem puhul a hús, de vigyázzunk, hogy a csontról ne essen le.
  6. Én krumplipürével tálaltam, de ha esetleg van otthon édesburgonya, akkor azzal is nagyon finom.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 621
elküldve: 2
receptkönyvben: 46
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

NZKata

Mióta szakács: 2012.04.27.
1 recept

receptjellemzők

konyha: angol
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét, vasárnapi ebéd
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges báránysült, zöldségekkel sült bárány, paradicsomos báránycomb

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1382
sárgarépa 100 g
zeller 60 g
póréhagyma 100 g
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 3 fej
sűrített paradicsom 50 g
bárányhús 80 dkg
marha alaplé 400 ml
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
rozmaring 0 ízlés szerint
vörösbor 1 dl
napraforgó olaj 2 ek