Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Báránycsülök laskagombás szósszal

Báránycsülök laskagombás szósszal
Báránycsülök laskagombás szósszal
140 perc / előkészület: 20 perc sütés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha húsvét, akkor bárány! Elmaradhatatlan asztali fogás a bárányhús, amelyet ilyenkor egy különleges laskagombás körettel készítek el. A hús és zöldség kombó igazán egészséges!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olajból, sóból, borsból, fokhagymából és rozmaringból pácot készítünk.
  2. A laskagombát és a sárgarépát csíkokra vágjuk, majd a báránnyal együtt megforgatjuk a pácban, és néhány órán át állni hagyjuk.
  3. A hús nagyságától függően, egy fedeles tepsiben, 200 fokon, kb. 1,5-2 óra alatt omlósra sütjük a báránycsülköket.
  4. Mikor a hús majdnem kész, mellé tesszük a gombát és a sárgarépát, és együtt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 759
elküldve: 1
receptkönyvben: 18
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

báránysült, báránycsülök velesült zöldségekkel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

455
laskagomba 500 g
báránycsülök 3 db
sárgarépa 3 közepes db
fokhagyma 1 fej
rozmaring 1 szál
napraforgó olaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint