Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Báránygerinc Norbi konyhájából

Báránygerinc Norbi konyhájából
Báránygerinc Norbi konyhájából
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Húsleves vagy bármilyen étel elkészítésénél alaposan megmosom a zöldségeket és a héjat, végeket, leveleket, csumát, stb., amik más esetben a kukában végeznék, lefagyasztom. Mikor elegendő összegyűlt, fél óra alatt összefőzöm vízzel, és leszűrve kész a finom alaplé.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Az igazán jó minőségű és valóban fiatalon vágott állat húsa pillanatok alatt elkészül. Én vajban párolt cukkinit készítettem hozzá köretnek.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A báránygerincet jó esetben felszeleteltetjük a hentessel, és megkérjük, hogy vágja félbe a szeleteket.
  2. Borssal, rozmaringgal, babérlevéllel, esetleg néhány levél zsályával ízesítve hagyjuk állni a zöldség alaplében 2 napot.
  3. Tűzforróra hevített serpenyőben (vagy grillen) hirtelen kérget sütünk rá. Ez nagyjából 4-4 perc oldalanként. Megszórjuk sóval, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 422
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Norbi06

Mióta szakács: 2012.03.22.
121 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: közepes
szezon: tavasz
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

sült bárány, fűszeres báránysült, pácolt fűszeres báránygerinc

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

425
báránygerinc 1 kg
rozmaring 5 szál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
zöldség alaplé 1 l
babérlevél 0 ízlés szerint
zsálya 0 ízlés szerint