Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bázai kolbászleves

Bázai kolbászleves
Bázai kolbászleves
70 perc / előkészület: 20 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy kicsit ebből is, egy kicsit abból is tettem bele, és ez lett belőle.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és az olajon megdinszteljük.
  2. Rátesszük a karikára szeletelt kolbászt, meghintjük fűszerpaprikával és kicsit pirítjuk.
  3. Hozzáadjuk a zöldborsót és a zöldbabot, felöntjük 2 l vízzel, ízlés szerint sózzuk, beledobjuk a babérlevelet, és belepréseljük a megtisztított fokhagymát.
  4. A tejfölt kikeverjük a mustárral, liszttel egy merőkanálnyi levessel. Jól kikeverjük, és besűrűsítjük vele a levest.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 347
elküldve: 1
receptkönyvben: 42
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1115 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves

egyéb elnevezések

tejfölös zöldségleves kolbásszal, kolbászos zöldségleves, zöldségleves kolbásszal és tejföllel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

620
kolbász 30 dkg
zöldborsó 25 dkg
zöldbab 25 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 5 ek
fűszerpaprika 2 teáskanál
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
babérlevél 2 db
tejföl 2 dl
mustár 1 kávéskanál
finomliszt 2 csapott ek
víz 2 l