Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bazsalikomos-mustáros csirkesaslik salátaágyon

Bazsalikomos-mustáros csirkesaslik salátaágyon
Bazsalikomos-mustáros csirkesaslik salátaágyon
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A kedvenc saslik receptem! :)

Gyors, egyszerű, nagyszerű!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkehúst felkockázzuk, átmossuk hideg vízzel.
  2. A pác hozzávalóit összekeverjük, és jó alaposan beleforgatjuk a húst. Az összes zöldséget megmossuk, felkockázzuk, egy tálba tesszük, sózzuk, borsozzuk.
  3. A saslikpálcikára tűzzük a húst és a zöldségeket, majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, mellérakjuk a megmaradt zöldséget, meglocsoljuk olajjal, lefedjük alufóliával, és 30 percre 200 fokos sütőbe tesszük.
  4. Fél óra után levesszük az alufóliát, és további 30 perc alatt készre sütjük. Saláta ágyon, a párolt zöldségekkel tálaljuk. Jó étvágyat! :)
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 852
elküldve: 0
receptkönyvben: 31
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

GastroHobbi

Mióta szakács: 2014.08.21.
58 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkesaslik zöldségekkel, zöldséges saslik, saslik zöldségekkel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1152
csirke felsőcomb 50 dkg
kolozsvári szalonna 10 dkg
cukkini 1 közepes db
koktélparadicsom 4 db
tv paprika 1 közepes db
kápia paprika 1 közepes db
lila hagyma 3 közepes db
csiperkegomba 4 dkg
bazsalikom 0 ízlés szerint
dijoni mustár 4 ek
napraforgó olaj 7 ek
2 csipet
fehér bors 0 ízlés szerint