Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bazsalikomos rukkola-pesto

Bazsalikomos rukkola-pesto
Bazsalikomos rukkola-pesto
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A család tésztaimádó, de bármennyi salátát képes megenni...  ráadásul a picik miatt kb. 2 éve soha nem áll le a turmixgép. Ezúttal viszont a nagyok kaptak "pürét", és sikert aratott. Isteni tésztára, pirítósra, mártogatósnak, vagy akár a salátaöntetekhez is nagyon jó kiegészítő.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A rukkolát megmossuk, és egy papírtörlő segítségével a nedvességet felitatjuk.
  2. A fenyőmagot előmelegített serpenyőben néhány perc alatt megpirítjuk. Olaj nem szükséges, hiszen magvak önmagukban is olajosak.
  3. Minden hozzávalót elhelyezünk az aprítógépben, esetleg poharas turmixgépben, és homogén pestot készítünk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 944
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hófehérke

Mióta szakács: 2018.10.12.
19 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
konyha: olasz
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

rukkolás pesztó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

295
rukkola 10 dkg
bazsalikom 1 ek
parmezán sajt 5 dkg
olívaolaj 1 dl
fenyőmag 3 dkg
négyszínű bors 1 teáskanál
0 ízlés szerint
citromlé 1 citromból nyert