Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bébirépás húsos rizs sajttal

Bébirépás húsos rizs sajttal
Bébirépás húsos rizs sajttal
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyen elkészíthető, finom, ízletes ebéd vagy akár vacsora.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Savanyú uborkával kínálom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felkockázott szalonnát lepirítjuk, hozzáadjuk az olajat és a felkockázott hagymát. Mikor üvegesre pirult, hozzáadjuk a felkockázott húst, a fűszerpaprikát, sót, borsot, ételízesítőt, sűrített paradicsomot és 1 dl vizet. Fedő alatt puhára főzzük.
  2. A majdnem elkészült húshoz adjuk a bébirépát és a borsót. Összekeverjük, és kisebb lángon tovább készre főzzük.
  3. Kifőzzük a sós vízben a zacskós rizst. Ha kész, egy jénai tálba szórjuk a rizst és a répás borsós húst, összeforgatjuk, és amikor tálkákba merjük az adagot, akkor szórunk a tetejére reszelt sajtot.
  4. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 80 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 385
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Smaragd konyha

Mióta szakács: 2014.05.04.
149 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges rizses hús, bébirépás rizses hús, répás rizses hús sajttal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

805
rizs 25 dkg
mangalica tarja 60 dkg
angolszalonna 15 dkg
bébirépa 25 dkg
zöldborsó 25 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
fűszerpaprika 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
edami sajt 10 dkg
napraforgó olaj 3 ek
sűrített paradicsom 3 ek
víz 1 dl