Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bébispenótos-körtés saláta

Bébispenótos-körtés saláta
Bébispenótos-körtés saláta
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szuper saláta, amiben egyszerre megtalálható a kesernyés és az édes íz is!

hozzávalók / 6 adag

A salátához

Az öntethez

Szólj hozzá!

elkészítés

A salátához

  1. A zöldségeket megtisztítjuk és ízlés szerint aprítjuk (kivéve a bébispenótot). A sajtot vékony szeletekre vágjuk.
  2. A gránátalmát a 4 oldalán bevágjuk, majd egy langyos tál vízben pucoljuk. Így az alma héja és a hártyák a víz felszínén maradnak, a zamatos magok pedig a tál alján maradnak.
  3. Egy tálban jól összekeverjük a zöldségeket, gyümölcsöket, majd elkészítjük az öntetet.

Az öntethez

  1. Egy kis tálba öntjük a hozzávalókat, és jól elkeverjük.
  2. A salátára öntjük, majd jól átforgatjuk, és tálalhatjuk is.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 032
elküldve: 2
receptkönyvben: 67
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
1172 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: hideg előétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

sajtsaláta, körtesaláta

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

298
körte 2 közepes db
lila hagyma 1 közepes db
dió 1 marék
gránátalma 1 db
kecskesajt 20 dkg
spenót 100 g
olívaolaj 7 ek
balzsamecet 2 teáskanál
citromlé 0.5 citromból nyert
0 ízlés szerint