Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Besameles pangasius snidlinges sült krumplival

Besameles pangasius snidlinges sült krumplival
Besameles pangasius snidlinges sült krumplival
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mivel minden pénteken halat készítek, így egy új kombinációval álltam elő, egyesítettem a halat besamel mártással. Nagyon jól sikerült. Harmonizáltak az ízek a snidlinges krumplival is, mind elfogyott.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pangasius szeleteket ízlés szerint megsózzuk, borsozzuk, és pár percig serpenyőben olívaolajon fehéredésig sütjük mind két felét, majd kiszedjük tányérra.
  2. Elkészítjük a besamel mártást, vajon megpirítjuk a lisztet, és felöntjük a tejjel, sózzuk. A halszeleteket olívaolajos jénai tálba tesszük, és a mártást a szeletek tetejére simítjuk.
  3. 200 fokon előmelegített sütőbe tesszük, és kb. 20 percig készre sütjük.
  4. A főtt krumplit meghámozzuk, karikákra szeleteljük, és serpenyőben vajon pirosra sütjük.
  5. A tálaláskor a sült krumplira apróra vágott snidlinggel szórjuk meg. Jó étvágyat.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 5 462
elküldve: 1
receptkönyvben: 49
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Smaragd konyha

Mióta szakács: 2014.05.04.
149 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pangasius basemel mártással, basemel mártásos pangasius krumplival

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

953
pangasius 60 dkg
finomliszt 3 púpozott ek
vaj 2 ek
tej 3 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 dl
burgonya 1 kg
vaj 2 ek
snidling 0.5 csokor