Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bienmesabe kocka mogyorósan

Bienmesabe kocka mogyorósan
Bienmesabe kocka mogyorósan
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Elkészítettem a fent említett desszertet, de annyira töménynek bizonyult, hogy egyszerűen nem tudtuk megenni, viszont olyan finom volt a mogyoró és a citromhéj egyvelege, hogy mindenképp kezdeni akartam vele valamit. Ez a süti lett a végeredmény. Köszönet érte Eszternek! :-)

hozzávalók / 4 adag

A tésztához

A krémhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Elkészítjük a Bienmesabe-t (én mogyoróval követtem el), kihűtjük.
  2. Előmelegítjük a sütőt.
  3. Robotgéppel hozzákeverjük a mogyorós masszához a sütőporral elvegyített lisztet, és a tojásfehérjét, kisütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 20x25 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 950
elküldve: 1
receptkönyvben: 24
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Tmea

Mióta szakács: 2010.11.23.
35 recept

receptjellemzők

alkalom: farsang, buli receptek, karácsonyi édességek, szilveszter, Valentin-nap
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyha: spanyol
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

Eszter kocka, mogyorós-citromhéjas kocka, spanyol mandulakrémes kocka mogyoróval

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

700
tojásfehérje 4 db
finomliszt 20 dkg
sütőpor 1 csomag
víz 5 dl
cukor 250 g
citromhéj 0.5 citromból nyert
törökmogyoró 120 g
tojássárgája 4 db