Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Birsalmás bőrös malachús

Birsalmás bőrös malachús
Birsalmás bőrös malachús
100 perc / előkészület: 10 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kiadós, megfizethető ebéd azoknak, akik szeretik a birsalmát és a bőrös husokat.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Mindent egybe kedvelőknek, időhiányban szenvedőknek, mert kb 2-óra alatt a komplett ebéd elkészül a körettel és levessel együtt, és ehhez még profi szakácsnak sem kell lenni.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A konyhakész húst pár gerezd fokhagymával megtűzdeljük és egy nagyobb tepsibe tesszük.
  2. Vizet öntünk alá, ételízesítőt szórunk rá és alufóliával légmentesen befedjük a tepsit.
  3. Előmelegített 200 fokos sütőben kb 1 órát pároljuk fólia alatt. A sütőből kivéve levesszük a fóliát, zsírt teszünk rá, (legjobb ha van kolbászzsír), a nyers birsalmát köré szórjuk, és együtt zsírjára sütjük a sütőben.
  4. Joghurtos burgonyával, idénysalátával és sörrel kiváló ebéd.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 30x20 cm
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 291
elküldve: 1
receptkönyvben: 10
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Bacsó Gábor

Mióta szakács: 2009.07.02.
8 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: közepes
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

birsalmás malachús, bőrös malachús sütőben sütve, fokhagymás-birsalmás malachús

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1479
süldő malac 1 kg
birs 0.5 kg
fokhagyma 1 fej
ételízesítő 1 teáskanál
disznózsír 50 dkg