Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Birsalmás csicsókakrémleves parenyica- és baconchipsszel

Birsalmás csicsókakrémleves parenyica- és baconchipsszel
Birsalmás csicsókakrémleves parenyica- és baconchipsszel
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi különlegesség. Aki az összetevőket külön-külön szereti, annak nagyon fog tetszeni :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csicsókát és a birsalmát megpucoljuk, kockákra vágjuk. A vajra dobjuk, majd a borral meglocsolva puhára pároljuk. Felengedjük a húslével, hozzáadjuk a mézet. Mikor felforrt, összeturmixoljuk. Megkóstoljuk, ha kell, sózzuk, és alaposan megborsozzuk.
  2. A parenyicát letekerjük, míg 3-4 cm átmérőjű lesz. Fél centisre szeleteljük, forró serpenyőben mindkét oldalát megsütjük. A bacon-öket 4-5 db-ba vágjuk, ropogósra sütjük ugyanabban a serpenyőben. Külön tálkákban kínáljuk a leveshez.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 456
elküldve: 0
receptkönyvben: 31
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

A tetovált lány

Mióta szakács: 2013.08.29.
27 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: tél
kalória: átlagos
mikor: ebéd
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

birsalmaleves baconnel, baconös parenyicás birsalmaleves, birsleves ínyenceknek

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

deedy
deedy Tue, 2014-11-11 13:19

Kedves bluesun!
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen márkájú parenyica sajtot használtál? Válaszodat előre is köszi.

363
csicsóka 30 dkg
birs 40 dkg
csirke alaplé 7 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
méz 1 ek
vaj 1 ek
fehérbor 1 dl
parenyica sajt 30 dkg
bacon 5 szelet